Coronavirus - informasjon til våre kunder

Hvordan vil utbrudd av corona virus i kina påvirke våre produksjoner?

Coronaviruset er som de fleste vet erklært som en internasjonal krise av WHO og det internasjonale samfunnet tar stadig nye forhåndsregler for å hindre spredning.

Kinesisk nyttår ble vesentlig forlenget og når vi nå nærmer oss mars måned er fortsatt mange av fabrikkene stengt i de mest utsatte områdene.

Prognosene tyder på at de fleste av fabrikkene som fortsatt er stengt vil få åpne igjen tidlig i mars, men det er samtidig varslet at det kan bli utsatt inn mot april avhengig av utviklingen i kommende uker. Best beskrivende for situasjonen vi som driver med varehandel er i akkurat nå er usikker. Dette fordi usikkerhet preger alle som produserer varer i Kina, da ingen kan gi klare svar på når de åpner og hvor stor backlog på produksjon vil være når de gjør det.

Vi er ganske sikre på at situasjonen vil vedvare i hvert fall frem til sommeren, men mest sannsynlig påvirke visse produktområder også hele 2020.

Som en følge av dette så gjentar vi vårt råd til våre kunder:

  1. Skal du ha varer levert i 2020 som du vet at må spesialproduseres direkte på fabrikk, ta kontakt med oss så vi kan sjekke alle alternativer så snart som mulig.
  2. Har du større leveranser som vi normalt produserer for deg i Østen med levering frem til sommeren, så anbefaler vi at vi i år vurderer alternative produkter fra våre lager i Europa eller Norge.

Viktigst av alt er å huske på at selv om vi ikke får produsert like raskt i Kina som tidligere så har vi et bredt nettverk av fabrikker i Europa og USA, samt store lager av produkter. Dette betyr at vi absolutt kan levere fullgode alternativer til våre kunder – men det er viktigere nå enn før å ikke vente med å bestille, men å kontakte oss så tidlig som mulig.

corona-virus

Takk for at du tok kontakt med oss