Velkommen til IDÉ House of Brands

  • Gå til vår norskpråklige nettside
  • Gå till vår svenska språkiga webbplats
  • Besøg vores danske hjemmeside
  • Mene Suomen sivuilla
  • English information

logo-payoff

IDÉ er nå Right To Play partner!

IDÉ jobber kontinuerlig for å gjøre samfunnsansvar til en integrert del av virksomheten. Vi er derfor svært stolte av å kunne samarbeide med Right To Play, og sette fokus på deres fantastiske arbeid mot barn og unge. Dette er en organisasjon som det er en inspirasjon og en glede for å oss å være en del av.

Vi har i samarbeid med Right To Play lansert en nettbutikk med profilprodukter og tekstiler med Right To Play sitt design. Butikken er åpen for både privatpersoner og bedrifter, og ved å handle i nettbutikken er du med å støtte arbeidet til Right To Play.
Klikk deg til webshoppen her

Right To Play jobber for å skape en sunnere og tryggere verden gjennom utdanning, lek og idrett for barn. Organisasjonen trener lokale lærere og ledere for å gjøre utdanning moro, slik at barna blir inspirert til å lære, og er engasjert i undervisningen. De jobber også aktivt med at deres aktiviteter skal lære barn livsviktig kunnskap om helse, som for eksempel å vaske hender og bruke myggnett for å beskytte seg mot malaria. Fredsskapende arbeid er også en stor del av organisasjonen, og gjennom lek lærer barna ferdigheter som gjør at de kan leve fredelig sammen på tross av etniske, kulturelle og historiske skillelinjer. Deres programmer retter seg mot de mest utsatte gruppene av barn og unge, og inkluderer jenter, funksjonshemmede, barn berørt av HIV/Aids, gatebarn, tidligere barnesoldater og flyktninger.

Right To Play ble grunnlagt av Johann Olav Koss i 2000, og organisasjonen er i dag tilstede i mer enn 20 land og når ut til over en million barn hver uke.