Velkommen til IDÉ House of Brands

  • Gå til vår norskpråklige nettside
  • Gå till vår svenska språkiga webbplats
  • Besøg vores danske hjemmeside
  • Mene Suomen sivuilla
  • English information

logo-payoff

Om IDÉ

Suksess handler om å bli kjent igjen

IDÉ House of Brands leverer profilprodukter, klær, gaver, merkevarer og kampanjeprodukter til bedriftsmarkedet. Profilprodukter virker best når du velger et produkt som understreker målet din organisasjon ønsker å oppnå. Vi har over 25 års erfaring med å velge ut de riktige produktene sammen med våre kunder og kan med trygghet si at dette kan vi.

Ved å velge de beste, mest seriøse og kvalitetsbevisste samarbeidspartnerne, har vi oppnådd en jevn og god kvalitet på alle våre leveranser. Mange av samarbeidspartnerne våre har vært med oss i alle 25 år slik at vi har gode rutiner for å sikre at du blir fornøyd.

Som vår kunde betjenes du av et av våre faste salgsteam. Ved å jobbe i team sikrer vi at du alltid har en tilgjengelig kontakt som kjenner din bedrift og kan hjelpe deg raskt og effektivt med dine forespørsler. Du betjenes også av et salgsteam i nærheten av deg slik at det er enkelt for deg å stikke innom et av våre 7 showrom i Norge.

IDÉ er ISO-sertifisert for kvalitet og miljø. Vi er også medlem i Initiativ for Etisk Handel hvor formålet er samarbeid for handel som fremmer menneskerettigheter, arbeidstakerrettigheter, utvikling og miljø.
Vi er veldig opptatt av å levere: riktig produkt, i riktig mengde, i riktig kvalitet og til avtalt tid.