Velkommen til IDÉ House of Brands

  • Gå til vår norskpråklige nettside
  • Gå till vår svenska språkiga webbplats
  • Besøg vores danske hjemmeside
  • Mene Suomen sivuilla
  • English information

logo-payoff

Nyhetsarkiv

 

Velkommen på Minimesse i Oslo

Vi inviterer til minimesse på vårt showrom på Glasmagasinet i Oslo. Her presenterer vi nyheter for 2016, Christer Berens kommer på besøk, vi åpner IDÉ's julebutikk og viser deg selvfølgelig julegaver hvis du ikke har bestemt deg enda. Klikk på bildet for mer informasjon eller ta kontakt med din selger her hos oss.

Klikk her for påmelding.

 

Adventskalender-24 unike gaver

Tell ned til juleaften sammen med de ansatte. Vi kan, sammen med deg, plukke ut 24 unike gaver som kan åpnes i for eksempel lunsjen gjennom hele desember. Gavene kommer i flotte gaveesker, klappet, pakket og klare til bruk. Ønsker dere andre produkter i kalenderen hjelper vi selvfølgelig til med det også. Gaveforslagene kan også brukes som julegaver hvis dere skal være ekstra rause i år.

 

Et vakkert gavesett

Oval oak kraffelsett er designet av det svenske designteamet Moritz og en rekke andre designere eksklusivt for Sagaform.
Dette er vakkert og praktisk skandinavisk design for ditt kjøkken. En nydelig blanding av eik og glass gjør at hver del ser vakre og stilfulle ut både alene og som et sett.

Se kampanje settet her

 

Plant en blyant

Hos IDÉ får du den populære blyanten som både IKEA og Disney har falt for. Blyanten skriver du med og putter deretter blyantstumpen i jord. Da vil det spire en krydderurt, en blomst eller en grønnsak. En flott måte å symbolisere bærekraftig utvikling og at man er opptatt av miljøet. Hos IDÉ får du den med din logo. Ta kontakt for en hyggelig, spirende prat.

Les om blyanten her

Se blyanten her

 

Meld deg på vår vintermesse

Vi lader opp til VM i skiskyting Oslo 2016, og viser fram årets nyheter, meld deg på vår vintermesse i dag

Klikk her for å gå til påmeldingsiden

 

På tide å skifte flaggene?

Nå har vi lagt vinteren bak oss med fuktig vær og mye vind. Flaggene i stanga har kanskje blitt litt slitne etter herjingene, ta en titt opp i flaggstanga og se om det er på tide med en våropprustning.
Det er faktisk anbefalt å bytte flagg 2 – 5 ganger i året per stang!

Klikk her for å se vår kampanje

 

Lei av å gå tom for strøm?

POWER CARD - Se vår kampanje på en liten og hendig nødlader på 2600 mAh. Perfekt å ha med seg i vesken eller bagen når telefonen, kameraet eller annet har gått tom for strøm. Har kapasitet til å lader din telefon til ca 100%. Kommer i en fin liten gaveeske, og en kabel for å lade den opp igjen.

Klikk her for å se vår kampanje

 

IDÉ presenterer "The T-shirt Story"

Temperaturen på gradestokken stiger og t-skjorte sesongen er snart i gang for fullt. Enten det er til lagergutta, bedriftslaget eller en team-building aktivitet. Vi har en rekke ulike t-skjorter til enhver anledning til deg og din bedrift. Faktisk, søker du på "T-skjorte" i vår produktbase, får du over 390 resultater. Gjør deg og dine ansatte klar for årets t-skjorte sesong, IDÉ hjelper deg mer enn gjerne!

Klikk her for å se filmen

 

Er du klar til Holmenkollstafetten?

Det er 92 år siden Holmenkollstafetten ble arrangert for første gang. Dette har blitt en tradisjon for mange bedriftslag og vi som B2B partner ønsker å tilby gode tekniske tekstiler. I vår kampanje har vi samlet de aktuelle tekstilene fra vår helt egen kolleksjon, nemlig merkevaren IWEAR! IDÉ stiller med lag på startstreken, gjør dere?
9. MAI BRAKER DET LØS. IDÉ gjør deg klar!

Klikk her for å se vår kampanje

 

Velkommen til Åpen IDÉ dag - Sommer

I april arrangerer vi Åpen IDÉ dag - Sommer ved våre kontorer. 15. april er datoen i Sandefjord, Stavanger, Bergen, Ålesund, Trondheim og Lillehammer, mens Oslo har 22. april.
Tema er såklart sommer og vi forsøker å få deg i sommerstemning. Vi vil inspirere deg ved å vise frem sommerens produkter og hjelpe deg med den perfekte sommergaven til din bedrift. Gi gjerne beskjed til din kontaktperson at du/dere ønsker å ta en tur innom denne dagen.
Vi ønsker sommeren velkommen til IDÉ!

 

Valutaendringer

Høsten 2014 og begynnelsen av 2015 har vært preget av store svingninger i valuta, og særlig da USD og EUR opp mot NOK.
Etter hvert som kursene har stabilisert seg på et høyere nivå enn på mange år har da mange av våre fabrikker og samarbeidspartnere valgt å øke sine priser.
Prisøkningen påvirker alt i fra råvare/metervare til ferdig lagerførte produkter. De fleste av økningene i pris tredde i kraft fra 1 februar. Vi jobber tett med våre fabrikker og samarbeidspartnere for å sikre at prisene ut mot våre kunder forblir så stabile som mulig. Men, vi ser oss allikevel nødt til å varsle deg som kunde om at det kan forekomme prisøkning på noen produkter. Vi har ikke fått oppdatert alle produktene i vår produktdatabase på nett og vi beklager eventuelle ulemper dette påfører våre kunder.

 

Velkommen til Vårmesse 2015

I hele mars har vi vårmesse ved alle våre kontorer i Norge. Vi ønsker å inspirere deg ved å vise frem våre showrom og flere av våre samarbeidspartnere presenterer årets nyheter.
La ideene spire hos IDÉ! Vi ønsker nye og eksisterende kunder hjertelig velkommen.
Ved å klikke på linken under kan du se de ulike datoene og samtidig melde deg på.

Klikk her for påmelding.

 

Messevegg med utstillingshylle

Har du med deg produkter på en messe som du ikke helt vet hvordan du skal stille ut? Nå kan du lage en messevegg med utstillingshyller integrert i veggen. Vis dine produker og kommuniser ditt varemerke og budskap - alt i en løsning!
Ønsker du mer informasjon om denne veggen ta kontakt med oss.Trenger du andre messe eller display produkter? Ta en titt i vår helt nye Display katalog ved å trykke på linken under.


Klikk her for å komme til Display produkter.

 

Vil du betale høyere poseavgift?

Nei, det vil ikke vi heller... Fra 15. mars innfører regjeringen en omstridt poseavgift på plastposer og papirposer. For å fortsatt synligjøre din butikk eller bedrfit, bør du satse på handlenett. Vi har et bredt utvalg i ulike typer materialer, størrelser og kvaliteter. I tillegg til å romme varene dine, har handlenettene et lenger liv enn plastposen og er dermed mer miljøvennlig.
Ved å klikke på linken under kan du se vårt utvalg av handlenett.

Klikk her for å se se noen av våre handlenett.